11 12 2019 / 10:16

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 02 maj 2019 18:33

Pripreme za Festival

„Srbija u ritmu Evrope”

 


„Srbija u ritmu Evrope” je najveće dečje muzičko tamičenje u zemlji, namenjeno deci osnovnog i srednjoškolskog uzrasta, talentovanoj za pevanje i ples.

Takmičarke iz Apatina, koje će nastupati drugu godinu zaredom na pomenutom muzičkom festivalu, uveliko pripremaju svoj nastup. Ove godine se prošlogodišnjim takmičarkama Eni Đorđević i Zorani Mrđi pridružila Jelena Popović, te će zajedno predstavljati Holandiju.

Zamenica predsednika opštine Apatin, Dubravka Korać,posetila je jednu od probu za nastup, gde je takmičarkama poželela puno sreće i uspeha u predstavljanju njihove opštine uz želju da Apatin bude sledeće godine domaćin takmičenja.

Odabrana deca imaće priliku da svoj talenat za pevanje i ples, tokom višemesečnih priprema, unaprede uz pomoć profesora produkcije programa “Srbija u ritmu Evrope”, kao i da se na samom finalnom takmičenju, koje će biti održano u junu mesecu 2019. godine, u Vrnjačkoj Banji koji je odneo pobedu u sezoni koja je za nama, druže sa vršnjacima iz cele Srbije, koji predstavljaju svoje opštine i gradove.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .