11 12 2019 / 08:46

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 30 april 2019 13:54

30. sednica Skupštine

opštine Apatina

 


Na 30. sednici Skupštine opštine Apatina razmatrano je i odlučivano o 24. tačke dnevnog reda. Između ostalog usvojen je predlog Odluke o vrstama propisa koje donosi Skupština opštine Apatin za koje je obavezna javna rasprava i postupku i načinu sprovođenja javne rasprave kao i Predlog Antikorupcijskog plana opštine Apatin.

Skupština je na sednici usvojila i predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o Mesnim zajednicama na teritoriji opštine Apatin. U nastavku zasedanja, Skupština opštine Apatin usvojila je Predlog Odluke o prvoj izmeni i dopuni Odluke o budžetu opštine Apatin za 2019. godinu.

Skupština je usvojila predlog Odluke o naknadama za korišćenje javnih površina na teritoriji opštine Apatin, predlog Odluke o prenosu imovine JP „Direkcija za izgradnju“ Apatin kao i predlog Odluke o taksi prevozu i limo servisu. Prema novoj odluci o taksi prevozu neophodno je da prevoznik bude registrovan u APR-u sa pretežnom delatnošću taksi prevoza, da poseduje odobrenje opštine i da ispunjava uslove u pogledu sedišta privrednog subjekta, vozača i vozila.

Takođe, razmatrani su i usvojeni Izveštaj o poslovanju Centra za socijalni rad, Turističke organizacije, Crvenog krsta, Doma zdravlja, Opštinskog kulturnog centra, Narodne biblioteke „Miodrag Borisavljević“ i Mesnih zajednica sa teritorije opštine Apatin.

Na sednici je doneta odluka o razrešenju člana Nadzornog odbora Javnog komunalnog preduzeća opštine Apatin i imenovanju novog.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .