15 12 2019 / 09:51

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 02 april 2019 14:57

Nove prostorije

KUDa "Carza" u Apatinu

 

video prilog

Kulturno umetničko društvo "Carza" iz Apatina svečanom manifestacijom zvanično je otvorilo nove prostorije. Na samom početku prisutnoj publici dobrodošlicu je poželeo predsednik društva Nikola Prica, i ujedno najavio prigodan kulutrno umetnički program koji su izvele pevačka grupa pod rukovodstvom Sonje Romić i najmlađa folklorna sekcija ovog KUD-a.

Nakon programa, usledilo je presecanje vrpce, čime su zvanično otvorene nove prostorije. U opremanju prostorija najviše je pomogla opština Apatin, putem projekta, ali i mnogobrojni sponzori kao i roditelji članova društva.

Ovom svečanom činu prisustvala je i Nika Petrović, predsednica Skupštine opštine Apatin, koja je medijima istakla da će opština i u narednom periodu pomagati ovom društvu.

Nakon dugog perioda koliko je trajao proces sređivanja prostorija, pitali smo Nemanju Borojevića, člana Upravnog odbora i umetničkog rukovodioca da li zadovoljan postignutim rezultatom

Budući da Apatin sada ima dva kulturno umetnička društva, pitali smo Borojevića, da li je grad dovoljno velik za oba KUD-a.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .