20 11 2018 / 12:26

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 29 novembar 2017 16:39

Izložba Dnevnog

boravka Apatin za OSI


 

 

U petak, 1. decembra, sa početkom u 19 sati, u galeriji ,,Meander'' u Apatinu, biće otvorena izložba korisnika Dnevnog boravka za osobe sa fizičkim invaliditetom i intelektualnim teškoćama.

Dnevni boravak za osobe sa fizičkim invaliditetom i intelektualnim teškoćama je usluga socijalne zaštite koju u Apatinu pruža Centar za socijalni rad, počevši od 2008. godine i to svakog radnog dana od 07 do 15 sati. Ova usluga je namenjena odraslim osobama, a boravak je otvorenog tipa i kapaciteta je do 10 osoba. Radno-okupaciona terapija je jedna od veoma značajnih aktivnosti Dnevnog boravka u kojoj deluje radionica za rad sa papirom, za izradu nakita od raznih prirodnih i veštačkih materijala, dok edukativne radionice imaju za cilj ojačavanje već postojećeg nivoa saznanja i govornog izražavanja korisnika sa stalnim zadacima motivacije i njihove podrške. Upravo zbog toga, izložba radova korisnika Dnevnog boravka ima za cilj povećanje samopouzdanja i razvijanje već postojećih kapaciteta korisnika.

Izložba korisnika Dnevnog boravka za osobe sa fizičkim invaliditetom i intelektualnim teškoćama u galeriji ,,Meander'' će biti postavljena do 15. decembra.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

MILANO HOME

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .