16 11 2019 / 22:44

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 12 mart 2014 17:10

БРИНЕМ О СЕБИ

- КО ТО МОЖЕ БОЉЕ ОД МЕНЕ?"

Пројекат Канцеларије за младе општине Апатин под називом "Бринем о себи - ко то може боље од мене?" ушао је у Акциони плана политике за младе у АП Војводини за 2014. годину. За ова и још још 63 пројекта СКупштина АП Војводина је определила 10 милиона динара у 2014 години. Уговори са представницима установа, институција, удружења и локалних самоуправа, чији су пројекти прошли на конкурсу, потписани су у У Клубу посланика у Скупштини АП Војводине.

Основни циљ шестомесечног пројекта из Апатина, који ће се реализовати у сарадњи са Центром за социјални рад, Домом здравља, Удружењем грађана "МРАВ", као и свим основним и средњим школама на подручју општине, јесте едукација младих основношколског и средњошколског узраста, односно младих од 10 до 19 година, како да сачувају своје физичко и ментално здравље и развију здраве стилове живота.  Пројекат, чија је вредност око 283.000 динара, званично почиње у априлу месецу.

Координатор пројекта је Милка Баста, дипломирани мастер психолог, запослена у Центру за социјални рад, а сарадници на изради и реализацији пројекта су др Тања Никитовић, лекар Опште праксе Дома здравља и Веселин Машић из Канцеларије за младе и потпредседник Удружења грађана "МРАВ" из Апатина.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .