22 11 2019 / 00:39

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 21 avgust 2017 14:49

ПРОДУЖЕН КОНКУРСНИ РОК ЗА ТЕХНОЛОШКЕ

СТАРТАПЕ

Швајцарска софтверска агенција „Namics” продужила је рок за пријаве на конкурс за подршку технолошким стартапима у Републици Србији, па ће сви заинтересовани стартапи моћи ће да се пријаве до 10. септембра у поноћ. Овај конкурс „Namics” организује са циљем да подстакне технолошко предузетништво, оснажи српску софтверску заједницу и помогне појединачним страртапима да унапреде своју идеју, уклоне потенцијалне недостатке у бизнис концепту и касније успешно лансирају производ на тржиште.

Према правилима конкурса, „Namics“-ов панел експерата, састављен од софтверских стручњака са дводеценијским искуством у ИТ индустрији, одабраће пет најбољих стартапа. Ови стартапи добиће прилику за један на један консултације са панелом експерата током којих ће чути савете како да усаврше стартап идеју, да ли су направили почетничке грешке, који је најбољи начин да промовишу своју идеју и друге ствари које ће им помоћи да се пробију на тржиште. Такође, „Namics“-ов панел ће поделити и своја искуства укључујући и препреке са којима се сусретао приликом развоја агенције.

Пријаве на „Startup. Expertise. Upgrade. Namics.” могуће су путем формулара на сајту „Namics“-а. После 10. септембра панел експерата одабраће најбоља решења, а завршни догађај и консултације биће одржани крајем септембра.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .