Gradu Somboru dodeljena zahvalnica za dobru saradnju tokom vanrednog stanja

Prvi centar za obuku Vojske Srbije, u znak zahvalnosti za dobru saradnju i donacije tokom trajanja vanrednog stanja koje je bilo na snazi zbog epidemije korona virusa, uručio je priznanja, gradovima, opštinama i preduzećima. Zahvalnicu je dobio i Grada Sombor.

Zahvalnice je dodelio komandant Prvog centara za obuku Vojske Srbije potpukovnik Radovan Miladinović, poručivši da je svaka pomoć Prvom centru bila od velikog značaja, jer je tokom vanredne situacije, pored redovnog zadatka obuke vojnika na služenju vojnog roka, Prvi centar za obuku vojske Srbije bio na prvoj liniji odbrane od širenja virusa, tako što je vršio obezbeđenje bolnice i gerontoloških centara u Zapadnobačkom okrugu.

U ime Grada Sombora zahvalnicu je primila komandant Štaba za vanredne situacije, gradonačelnica Dušanka Golubović, koja je istakla da je tokom vanredne situacije svako radio svoj deo posla, i da je dobra komunikacija i saradnja bila presudna da se sve brzo prevaziđe.

Pored Grada Sombora, zahvalnice za pruženu pomoć uručene su i javnim komunalnim preduzećima iz Sombora, Apatina, Odžaka, a takođe i privatnim preduzeća iz Apatina i Čonoplje.

Redakcija

Redakcija